Grattis, ni vann varsin Spotify-invite!

Vinnare i min lilla Spotify-tävling blev Sanna och Fredrik. Stort grattis till er!!

Men eftersom jag känner mig snäll och det snart är jul och allt det där så ska ni som inte vann, få ett par värdefulla tips på var ni kan få tag på inbjudningar till Spotify! 🙂

Först och främst ska ni besöka min kollega Antbro och hans blogg. Han har nämligen två invites som han delar ut. Misslyckas ni där så titta över till pryltidningen M3 och gå med i deras nyhetsbrev. Då har ni också chansen att få en inbjudan!

Lycka till!

Ps. Sanna och Fredrik, varsin invite kommer med e-post, till den adressen ni angav när ni kommenterade inlägget. Grattis!! Ds.

7 tankar om “Grattis, ni vann varsin Spotify-invite!

  1. Jag vill tacka dig Jonasson för tipset om spotify som jag läste om på din blogg. Jag skrev mig strax på väntelista för att få en invite. I går damp den ner i mailboxen min. Har suttit på prövat det ett tag och jag måste säga att det är grymt bra.
    Tack igen för tipset

  2. Tjena Fredrik! Det var inte igår! Kul att höra från dig!!
    Japp, Spotify är en grym tjänst, med hög kvalitet och mycket innehåll.

    Ha det så gott så hörs vi! Sälen 09? 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *