Veckans teknikköp.

Det har varit rejäl stiltje på teknikinköpen ett bra tag nu och det ser ut att ligga lite lågt nu under julen också. Kanske blir det någonting i mellandagarna, vi får se! 🙂

Men ett litet köp kan jag i alla fall stoltsera med – en ny DVD-brännare till datorn.

Min gamla Nec-brännare började sjunga på sista versen. Den ville överhuvudtaget inte kännas vid en del nyare musik-cd. Känns precis som om den höll för gammal standard. Så trots att den var firmware-uppgraderad till max och att den täckte mina behov gott och väl så förpassas den till sophögen och ersätts av en Samsung SH-S223F. En trevlig dual layer-brännare med SATA-gränssnitt för dryga 200 spänn. Inte mycket att snacka om egentligen. Och nu funkar alla mina musikskivor i den, så att man slipper problemet med att rippa in sin musik till iTunes.

Hepp!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *