Allt utom att blogga!

Blev dåligt med blogginlägg från min sida igår. Jag satt i princip hela kvällen och jobbade med Deluxe-gängets blogg. På schemat stod ny design, inför deras nya scenshow om en månad. Tycker faktiskt att det blir riktigt bra. Är dock inte helt färdig ännu, men jag snackade med Lötgård igår kväll och han var nöjd, kräsen som han är…

Ska väl fortsätta skruva lite grann på designen i helgen, om tid finnes.

Igår började vi arbetet med att riva ut min Pripps Blå-bar här hemma också. Möbler och gamla tapeter ska ut, till förmån för ytterligare ett kontor. Lin behöver ha någonstans att sitta nu när hon pluggar, så ett kontor till känns faktiskt nödvändigt. Dessutom är det alltid ganska kul att få fräscha upp något gammalt rum, så att det blir som nytt!

Ikväll blir det eventuellt utgång med Jonteman. Det var snack om att gå på 30+. Vuxenpoäng där… 🙂
Om inte så stannar jag hemma och får stryk i Wii Sports av sambon och hennes tjejkompis. Vi får se hur det blir. Men det hade faktiskt vara najs med ett par bärs.

Men nu gäller jobb, och en hel dag med möten. Heja! NOT! 🙁

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *