Apple har medvind.

Apple

Datortillverkaren Apple presenterade igår kväll sin kvartalsrapport för Q4 2008 och till skillnad från resten av branschen – eller snarare resten av den industriella världen, så tillhör man den lilla skara som ökat sin vinst istället för att minska den. Det har till och med gått så bra för Apple, att Q4 blev deras bästa kvartalsrapport någonsin. En stor bidragande faktor är förstås iPhone 3G som legat i topp på försäljningslistorna sen den släpptes i juli i fjol. Men sen har ju Apple släppts nya bärbara datorer också, vilket säkert har bidragit. Liksom intäkterna från App Store.

I alla fall så känns det jättekul för oss Mac-fanboys att det ser positivt ut för företaget. Det bådar gott för framtiden! Mer sköna prylar!!

IDG vet mer.

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *