Du ska va president!

Satt kvar i bilen på parkeringen en stund innan jag skulle in och handla lite inför kvällens middag, och lyssnade på SR P1 när Barack Obama svor president-eden och hans efterföljande installationstal. Fina och stora ord! Han har mycket att leva upp till. Hypen kring honom som person har varit grymt stor. Men jag ser hoppfullt på det hela, och det ska bli intressant att se hur han agerar nu den första tiden…

Vad ser du fram emot? Vad hoppas du på? Vad är din kommentar!?

Dagens låt borde väl bli Du ska va president med Imperiet.

2 kommentarer

  1. Att han leder USA in i framtiden. Att han gör det till ett bättre USA. Att han som den första svarta presidenten kan se till allas bästa och göra det bästa av tiden som han sitter som president. Den nya tiden är här!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *