För två år sedan…

Apple iPhone

Jag kollade lite i arkivet här på bloggen och hittade ett 2 år gammalt inlägg om Apples iPhone. Jag skrev det den 10’e januari 2007, under den tid som våra kvällstidningar och branschpress kräktes ur sig superlativ om telefonen som Apple just hade presenterat. Själv var jag något mer återhållsam…

Steve Jobs hävdade att man med iPhone låg fem år före konkurrensen. Önsketänkade kanske, för vi vet ju alla att så inte var fallet, såhär i efterhand.

Jag avslutade inlägget med att skriva att när Apples iPhone 3G släpptes så skulle jag stå först i kön. Det blev inte riktigt så, jag stod inte först i kön. Tror jag hade plats 263 när jag stod där i den regniga sommarnatten utanför Telias butik i Göteborg och väntade i fem timmar på att iPhone 3G skulle släppas! 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *