Give me Jerky!

Beef Jerky

Var och handlade lite godsaker inför helgen igår eftermiddag och jag sprang på en påse Beef Jerky, ni vet sånt där torkat nötkött från USA. Bara för att namnet lät bekant (och för att jag gillar i princip all mat jag någonsin provat) så köpte jag en påse, och nu sitter jag här och snaskar på dem. Hur gott som helst!

Så om ni vill testa ett gott snacks, prova Beef Jerky. Grymmegött!

2 kommentarer

  1. Hej Bettan!

    Japp, det var riktigt gott. Fast jag är ju å andra sidan förtjust i det mesta i matväg. Smaken är väldigt speciell, men om man gillar torkat renkött och liknande, så gillar man säkerligen detta.

    Finns en hel massa smaker på Beef Jerky visade det sig, när jag kollade in den officiella hemsidan, http://www.jacklinks.com

    Ha det fint!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *