I väntans tider…

Klocka

Smålandsstenar. Onsdagkväll. 3 grader. Mörkt och småregnigt. Och här sitter vi och väntar på att få komma igång med uppgraderingen. Just nu kopieras en 3GB stor databas-backup från den lokala servern till en central dito i Ulricehamn. Tar sin tid, sedan börjar uppgraderingen, och vi kan komma igång och börja jobba ”på riktigt”.

Vi har precis varit och käkat på hotellet i Smålandsstenar. Det blev en synnerligen god biffstek med lök och stekt potatis. Till det blev det en lättöl. Hoppas bara att vi kommer härifrån innan 22.00 ikväll så vi hinner ta en stor stark på hotellet innan de stänger köket. Sen blir det väl sängen, ska börja vid 07.00 i morgon, så då gäller det att vara piggelin!

Publicerat den
Kategoriserat som Jobb

2 kommentarer

  1. Det är mig en stor ära att ha hamnat på din länklista, du är ju ett Guru på detta. Ha nu en trevlig kväll och hoppas att du fick din starköl som du hade hoppats på, det är ju helt ok att uppgradera från I till III. Ha det gött och titta in snart på en kopp kaffe.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *