Lång näsa!

Åkte till jobbet extra tidigt i morse för att hinna med att förbereda en heldagsutbildning som jag skulle hålla för en kund vid pass 09.00. Var på plats vid 07.00 och började skriva ut utbildningsmaterial, flytta utbildningsserver och tunna klienter in till konferensrummet. Vid 08.15 när jag är som bäst i färd med att slutföra uppförandet av miljön så ringer kunden och säger att de inte kan komma, på grund av sjukdom. Snacka om snopet!

Bara att bära tillbaks klienter och server igen, arkivera mina utskrivna kompendium och står där med långt hästansikte. Hade till och med jobbat fyra timmar i helgen för att få klart detta!

Det enda positiva som kom ut ur detta, var att jag nu fick en hel extra dag att förbereda mina presentationer för vår konferens i Stockholm i nästa vecka. Och den tiden lär behövas, ska designa tre Powerpoint-presentationer och plugga in dessa innan fredag. Wish me luck!

Publicerat den
Kategoriserat som Jobb

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *