Nu har det hänt nåt här…

Visst blev du fundersam över vad som hade hänt med bloggen, när du trillade in här idag.

Ja förstås, du som är förstagångsbesökare på Jonassononline.se märker förstås ingenting men du som hänger här lite mer frekvent, märkte direkt att saker och ting hade ändrats.

För att göra en ruskigt lång historia (7 timmar?) kort så kan jag säga att jag blåste hela bloggen och databasen i eftermiddags och började om på noll efter att inte ha lyckats med ett uppgradering av bloggverktyget WordPress (som driver min blogg) till senaste versionen. Jag var fast beslutsam om att installera just denna senaste version så då fick jag vackert blåsa hela databasen och hålla tummarna – och det gick vägen, som tur var!

Dock återstår en hel del jobb med bloggen för att få tillbaks den i någorlunda skick. Men jag jobbar på och hoppas få den färdig inom de närmsta dagarna. Så vet ni!

Frågor på det!?

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *