Ny design på bloggen.

Ni som brukar surfa här på min blogg märker såklart att jag har bytt design på sidan. Efter att ha kört samma design sedan januari 2008 så är det nu dags att förnya sig. Den design som jag valt nu är lite renare och lite ljusare. Jag är dock inte riktigt färdig med anpassningarna av temat ännu, så saker och ting kan komma att ändras under den närmaste tiden.

Jag hoppas också att ni märker, och uppskattar, att sidan laddar betydligt fortare än den gjort förut. Jag har optimerat databastabellerna och på så vis snabbat upp den rejält. Dessutom är det nya temat inte så grafikintensivt. En annan anledning kan vara att jag bytt från PHP4 till PHP5 på webhotellet. Så att sidorna tolkas eventuellt lite fortare – och bättre! Plus att jag har uppgraderat min bloggmotor WordPress till senaste versionen (v2.7).

Som det känns nu så kommer jag bli kvar med denna nya design ett tag, men jag vill gärna ha lite feedback från er läsare. Vad tycker ni är bra med den nya designen? Vad kan göras bättre? Bör jag ändra färgschema? Har jag valt rätt typsnitt? Behövs ytterligare en sidebar, osv.

Kom gärna med konstruktiv kritik och se nu till att lämna en kommentar till det här inlägget.

Tack!

3 kommentarer

  1. Kan du det där med att lägga till ytterligare en eller flera sidebars?
    Kan du tipsa hur man gör?
    Jag skulle vilja lägga till en extra högerkolumn och en extra vänsterkolumn.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *