Små ändringar i designen.

Intresseklubben antecknar:

Ni som besökt min blogg tidigare märker kanske att jag just nu skruvar lite på designen. Jag har bland annat utökat med ytterligare en sidebar på högersidan, för att slippa ha en enda lååång sådan. Dessutom har jag flyttat upp sökfunktionen igen. Det kändes vettigare att ha den där, än i sidfoten. Dock blev jag tvungen att inaktivera AJAX-söken, men jag tycker ändå att det blev rätt så bra.

Mer förändringar på temat och layouten lär komma inom kort. Har en del skruvade idéer som jag vill testa på er! 🙂

4 kommentarer

  1. Tack för det Nicklas. Jag är ganska så nöjd. Eventuellt kommer jag att jobba på att hitta ett trevligare typsnitt och ändra lite i headern framöver.

  2. Hej Jenny!
    Om du kör WordPress och vill ha en sidebar så måste temat ha stöd för detta, annars får man modifiera koden för temat. Kan vara lite knepigt, så det bästa är att utgå från ett tema som redan från början har stöd för en eller flera sidebars.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *