Söndagsmys i soffan.

Vi sitter uppkrupna i soffan och glor på Mothman med Richard Gere. Jag har bestämt för mig att jag sett den här filmen någon gång innan, då jag får lite deja vú-upplevelser i vissa scener. Men spännande är det. Vidare käkar vi chips och dipp. Salt och vinägerchips, de är så grymt goda! Fast just nu så är det nyheter så då har man tid att gå ifrån en stund. Blogga lite och fylla på ölglaset! 🙂

Tjipp!

2 kommentarer

  1. Du är en riktig man du! Salt och Vinäger chips är förmodligen det bästa som hänt… efter öl! Käkar ni Estrella eller?

    Annars kan jag rekommendera Walkers Salt & Vinegar. Finns att köpa på Subway oftast!

    Antingen så älskar man eller hatar dom chips… inte förvånat att du tycker om dom!

  2. Japp, vi käkar Estrella. Har faktiskt inte sett något annat märke, men jag ska hålla utkik om jag ser Subway nånstans.
    Till och med min sambo tyckte dem var hyfsat goda! 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *