Tacokväll.

Tacos

Fick inspiration från min gamla kollega Roffe och satsade på tacos till middag ikväll. Det blev riktigt gott som vanligt. Starka kryddor och stark sås, och mycket krispiga grönsaker. Toppat med ost! Givetvis med ett par kalla öl till!

Vi har jobbat lite nere i källaren idag också. Tvättstugan börjar bli klar och om allt flyter på så är el och vatten inkopplat tills nästa helg. Ska bli så oerhört skönt att ha en riktigt tvättstuga igen, så man kan tvätta och tumla utan att allt är dammigt och skitigt. Sen väntar relaxrummet och en ny bastu. Det tar aldrig slut, känns det som!

Men nu blir det lite GTA IV och sen film och kanske lite popcorn, för den som inte ätit för många tacos… 🙁

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *