Trött och sliten.

Bläh, känner mig sliten! Segt!

Ont i kroppen. Känns som jag har blivit överkörd av en bandvagn eller nåt… Trött är jag också. Har stått och rivit ner tapetrester i det rummet som skall bli nytt kontor här hemma, och dessutom jobbat lite med renoveringen av tvättstugan i källaren. Sen har vi precis ätit tacos också (9 stycken för mig), vilket man inte blir piggare av.

Blir väl nån film och sen somnar man nog som en liten gris så fort man lägger ner huvudet på kudden.

2 kommentarer

  1. Hallå Andreas.
    Ja, gissa om jag känner mig mörbultad. Det är ju egentligen ingen idé att gnälla, därför ingen lyssnar ju ändå. Men det är sån människan är…
    Dessutom så har jag ju den stora förmånen att få skriva precis vad jag vill på min blogg, så då blir det lite gnäll ibland.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *