Vitt vin och räkor.

Vi har just njutit av ett halvt kilo räkor, ett gäng havskräftor, aioli, fiskburgare, vitlöksbaguette och några glas vitt vin. Riktigt riktigt gott!

Räkor

Dessutom är det bara hur skönt som helst att det äntligen är helg igen! Klockan ringde vid 04.30 i morse. Upp och iväg till jobbet. Var framme vid 06.10, nästan ett par timmar tidigare än vanligt, men också ett par timmars arbetsro innan resten av kollegorna dundrade in vid åttasnåret. Fick gjort en hel del faktiskt! Bland annat förberett en utbildningsserver till mitt utbildningspass på måndag. Nu återstår bara dokumentationen… Hm, helgjobb!? Japp!

VinglasJag var ganska mör när jag kom hem vid 18.30-tiden ikväll. Hoppade i blåkläderna och fortsatte jobba lite med renoveringen i källaren i ungefär en timme. Skönt att ha förberett inför morgondagen. Då är det kakelsättning som gäller. Men först ska vi åka till IKEA i morgon bitti, och köpa inredning till det nya kontoret som jag tapetserade klart i veckan. Ska bli skönt att få det färdigt.

Men ikväll blir det inga mer ansträngningar för min del. Sitter här med ett glas Chill out och bara myser. Blir nog en Wallander-film på DVD och kanske lite popcorn och några öl. Sen date med kudden!

Hm, om man skulle ta en Mackmyra också? 🙂

2 kommentarer

  1. har du kollat in dom wallanderfilmerna som BBC har gjort? Finns tre stycken och dom är riktigt bra. borde gå att hitta på PB

  2. Tja Walle.
    Nix, jag har inte kollat in dem. Trodde inte ens de var färdiga ännu. Får ta och spana lite efter dem då! 😉

    Tack för tipset!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *