Äntligen hemma igen!

Äntligen hemma igen! Så underbart skönt!

Det har varit en fullsmockad vecka uppe i Stockholm med kundseminarie på Eurostop Arlandastad från tisdag till torsdag (med alldeles för mycket öl och för lite sömn). Full fart, men trevligt!

Direkt efter konferensen igår så drog Johan och jag in till stan och tog in på Scandic Sergel Plaza. Lite sunkigt men centralt. Efter lite käk så tog vi en taxi till Moseback på Söder och kollade på premiären av Deluxe-gängets nya show, Tjong i Fontanellen. Många garv blev det, och jag själv blev uppdragen på scen och fick min livslängd beräknad av doktor Helsefyrn, till publikens stora nöje!

Deluxe & Jonasson
Jonasson och Deluxe-gänget.

Vi stannade kvar efteråt och snackade lite med Mackan, Sara och Jörgen från Deluxe. Sen drog vi ner till Bara Bistro Bar och tog en öl innan vi fångade en taxi tillbaks till hotellet igen. Idag har vi hunnit med ett kundbesök i Spånga. En riktigt trevlig, presumtiv kund. Kan nog bli affär där. Sen bilen hem och nu sitter jag här med kvällens andra öl och bara andas ut. Ska bli riktigt, riktigt skönt med helg nu.

Dags för sängen strax. Höres!

6 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *