Bland e-postadresser och konton.

I samband med att jag bytte domännamn för några dagar sen så påbörjade jag också det digra jobbet med att meddela alla sajter och tjänster som jag deltar i, att jag har bytt e-postadress. Ett hästjobb, vill jag lova. Fatta hur många forum, tjänster och företag som man har inloggning till och där e-postadressen spelar roll… Det måste vara minst 100. För att inte tala om alla kontakter man har på MSN och i adressboken. Sjukt mycket extrajobb blir det, bara för att jag bestämde mig för att byta domän.

Kan man inte sända nåt typ av flyttkort som löser allt? Eller bara lämna in en ny uppgift till Folkbokföringen, så sköter de distributionen av den nya mailadressen. Det hade varit smidigt!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *