Fredag kväll.

Så var det då äntligen fredag kväll igen. Som vi har längtat. Och väntat!

Idag har det mest varit segt på jobbet. Hade ingen motivation alls så det gick lite på halvfart kändes det som. Men jag tog i alla fall med mig jobbdatorn hem och tänkte försöka sätta mig in i Microsoft Project och OpenMind under helgen, om tid, ork och lust finnes. Vi får väl se…

Snackade en sväng med min kära vän Jalle ikväll också. Lite försnack inför Judas Priest-konserten på Globen nästa lördag som vi tänkte dra upp och kolla på. Ska bli riktigt kul att se dem igen, det var ju nästan fyra år sen sist. Gissar att det blir mycket heavy metal i bilen på vägen upp. Får nog ladda min iPhone med alla albumen, så vi får med oss alla goa låtarna.

Nej, nu ska jag gå och väcka min sambo. Klockan är 21 och det är filmtajm!

Hörs i morgon!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *