Melodifestivalen.

Melodifestivalen 2009

Vi slängde ett öga på första deltävlingen av Melodifestivalen 2009 från Göteborg på ettan ikväll, och det var ett blandat startfält. Själv tyckte jag att första låten (lite techno/rock-aktigt) med hon i svart var rätt ok. Sen var det hyfsat mycket skräp. Värst av allt var ju Caroline af Ugglas! Lika brett mellan framtänderna som mellan benen där hon stod i nattlinne och gummistövlar och grimaserade. Nej fy fan, sänd inte henne till Moskva för allt i världen!

Och Petra Mede eller vad hon heter? Hon var duktigt nervös och läste innantill mestadels av tiden. Dessutom tappade hon bort sig rejält på några ställen och allt blev bara pinsamt. Finns det inga ”intagningsprov” för såna här produktioner? Man börjar ju undra…

6 kommentarer

  1. Du har fel om af Ugglas. Inte snyggaste kläderna eller utseendet. Fast med en låt som kommer att leva längre än melodifestivalen 2009. Petra Mede får väl godkänt tycker jag, hinner dessutom med att vara ”rolig” i snacket med artisterna.

  2. Hallå Dan!
    Smaken är väl som baken, antar jag. Håller inte med dig, tyvärr. Men det är ju inte första gången vi har olika åsikter kring musik… 😉

  3. Håller med om Caroline af Ugglas… helt värdelöst, ännu mer pinsamt nu än när hon var med sist och skämde ut sig! Näe det måste finnas 100000 artister i Sverige som är mycket bättre!

  4. Jag tyckte Mede klarade av uppgiften med bravur. Hon var som hon brukar vara, rolig men lite ”hispig”. 😛 Dock inte helt lätt att ta över rollen efter Luuk som varit strålande. Klart gillar man henne inte i vanliga fall så…

  5. Nja, jag tycker nog hon är, precis som du säger Jocke, lite hispig. Klart, hon kanske är sån i vanliga fall. Har bara sett henne ett par gånger i HJÄLP men det var ingen karaktär som jag gillade speciellt, där heller…

    Sen är det klart att Luuk har lagt ribban högt. Jäkligt högt – för han är grymt säker, den killen. Svårt att axla den manteln, förstås.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *