Ny Mac mini?

Mac mini 2009 leak?

Det har ju florerat en hel del rykten på sistone, som gör gällande att Apple skall uppdatera den nu utdaterade minstingen i gänget – Mac mini. För några dagar sen dök det upp en suddig bild på vad som sades vara den nya baksidan på maskinen, med en ny uppsättning kontakter. Som vanligt har den stötts och blötts och kallats för photoshoppad – till nu – när mannen bakom bilden släppte nedanstående klipp på maskinen. Är den äkta, eller är det fake? Vad tror ni?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZXpq37hG1CY[/youtube]

Själv tror jag att den är fake. Ser ut som första generationens Mac mini – men med en egentillverkad kontaktyta baktill. Dock tror och hoppas jag att Apple snart kommer att släppa en ny Mac min. Men om de uppdaterar enheten så tror jag att man ser över designen lite grann också, för att göra den mer tidsenlig. Eventuellt tillverkas den i ett stycke aluminium, precis som nya Macbook. Slut med vit plast alltså. Men det är vad jag tror…

Vad tror du? Kommentera gärna!

3 kommentarer

  1. tror den är fejk. Men jag älskar min mini. det är nog den enda dator jag inte kan vara utan 🙂

    En uppdatering av den skulle göra sej fint på hemmakontoret

  2. Ja, visst ser den lite lurig ut. Den är snart två år gammal och borde ändra utseende i och med en välbehövlig uppdatering. Hoppas att den kommer – snart!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *