Projekthantering.

Fortfarande segt att nå hemsidor på utländska servrar för oss Bredbandsbolaget-kunder. Lite surt! Går segt som attan på alla nyhetssidor jag brukar besöka dagligen.

Från det ena till det andra så har jag installerat Microsoft Project 2007 på jobbdatorn idag och spenderat några timmar med att sätta mig in i programmet. Verkar hyfsat kraftfullt men jag saknar en mängd features. Verkar svårt att få tag på ett riktigt heltäckande projekthanteringsverktyg. Har du nåt bra tips på en sån produkt? Helst som snurrar på SQL-databas med koppling till Exchange, stöd för resurshantering, webb-baserad access, och ja – rubbet! 🙂

I morgon drar jag till Örkelljunga på jobb. Ska ner och intervjua en kund och sätta upp en plan för framtida projekt, så att de kan börja utnyttja sitt datasystem fullt ut. Kan bli ganska intressant, då deras ambitionsnivå nu verkar betydligt högre än vid driftstarten för ett drygt år sedan.

Nu blir det nog GTA IV en sväng, sen tidigt sänggående. Drar 06.30 i morgon. Heja! NOT! 🙁

5 tankar om “Projekthantering.

  1. Hallå Nicklas! Hoppas allt är väl med dig! Missar dig allt som oftast på MSN 🙁

    Vad jag jobbar med? Haha, nej det har aldrig min chef heller fattat! 🙂
    Skämt åsido, jag arbetar som konsult på ett IT-företag som bygger datasystem för detaljhandeln. Håller med på med utbildning, kundprojekt, nykundsinstallationer och andra konsultuppdrag.

    Själv då?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *