Veckans teknikköp.

Netgear WPN824Skäms faktiskt lite för förra veckans teknikköp. Det blev en trådlös router. En Netgear WPN824. Okej, inget större fel på den men efter bannor från Albrektsson att ”man minsann aldrig ska köpa annat än ProSafe”, deras äckligt dyra företags-lineup. Klart, det går ju bra för en snorrik teknikkonsult som han att klämma ur sig käcka ord, men vi stackars verksamhetskonsulter lever inte någon vidare glamouröst liv, vill jag mena.

I vilket fall så blev det då en Netgear WPN824. En hyfsat komptent router med sju inbyggda antenner. Ger bra täckning hemma och duger fantastiskt bra för oss därhemma. Klarar det mesta vad gäller säkerhet och filtrering och verkar hyfsat kvick också. Men jag kan ju hålla med om att den vita designen känns aningen plastig. Men vad kan man begära för 400 spänn…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *