Vi vill ha värme!

Kom precis innanför dörren efter en sväng till Borås. Vi åkte dit för att lämna tillbaks ett element som jag köpte för ett par veckor sedan. Visade sig att det saknades väggmonteringssats till elementet. Ingen direkt nyhet för dem i butiken, för de hade tydligen fått flera pallar med sådana som blivit felpackade från fabrik. Maximal otur!
Behöver verkligen ha ett element snart, för i vår nya tvättstuga är det riktigt kyligt. Fick alltså åka hem utan element och med lång näsa. Men jag får ta och fixa ett annat i veckan.

Drog sedan iväg till den lokala järnhandeln och skaffade 75kg Fineflow. I morgon skall det nämligen flytspacklas golv nere i källaren, där vi nu börjar se en ände på allt jobb vi lagt ner sen i oktober. Bastu och relaxrum är sist ut och det börjar faktiskt ta riktigt fin form nu. Ska bli skönt sen när man kan värma sig i bastun, i alla fall! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *