En kväll i Karlstad.

Murphy's Irish Stout

Sitter här på mitt hotellrum på Scandic City i Karlstad. Har precis klämt två Starobrno och en Murphy’s Irish Stout nere i hotellbaren tillsammans med Jocke och några andra. Och så lite torr-rostade jordnötter. Riktigt gott faktiskt. Man var lagom seg efter resan hit upp ikväll, men i morgon får vi i alla fall sovmorgon. Ska inte vara hos ute hos kund förrän strax efter nio, så det blir riktig gött. Skall i lugn och ro avnjuta en hotellfrukost á la Scandic med salami/brie-macka, fil, bacon, korv och köttbullar samt fil med bran flakes och solrosfrön. Och dessutom då juice och kaffe. Och så Dagens Industri. Riktigt lyxigt.

Men nu – dags för en god natts sömn. Natti!

4 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *