En otäck känsla!

Vaknade på mitt hotellrum i morse klockan 06.45 och visste inte i vilken stad jag befann mig. Det var en otäck känsla av att inte ha kontroll! Att inte ha en aning om var man är. Fick lägga ner huvudet på kudden igen, koncentrera mig hårt och spänna ögonen i rummet runt omkring mig, för att efter några få sekunder komma på att jag befann mig i Åsljunga utanför Örkelljunga. Läskig känsla!

Men nu är jag äntligen hemma igen, och i morgon vaknar jag i min egen säng. Det känns skönt att veta!

1 kommentar

  1. Jag har varit med om liknande. Var på jobb i Bryssel, kom dit sent på natten och var riktigt trött, fick ett konstigt hotellrum på bottenvåningen utan fönster. Vaknade efter några få timmars sömn och hade inte en aning om vart jag var, kolsvart i rummet och hade problem med att hitta lysknappen. Tog ett bra tag innan jag insåg att jag var på hotellet i Bryssels. Ibland kopplar det inte riktigt rätt! Läskig känsla minst sagt!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *