Fredagsmys.

Skönt med fredag igen!

Jag handlade en fläskfilé på vägen hem från jobbet, som jag sedan snittade och marinerade med Sweet Baby Ray’s Hickory & Brown Sugar marinad, honung och hackad röd chilipeppar. Riktigt smarrigt. Den där marinaden är ju bara sååå god. Sen stekte jag den lätt runt om, lade den i en form och stack ner soltorkade tomater i skårorna. På med resten av marinaden och in i ugnen i 15-20 minuter och sedan servera allt med potatisbollar och grönpepparsås. Som tillbehör hade vi broccoli och smörstekta champinjoner. Och ett glas vitt vin! Riktigt smaskigt!

Men nu blir det filmtajm. Vi ska se Låt den rätte komma in. Den har ju fått riktigt bra betyg och jag har dessutom fått för mig att den är grymt bra! Hoppas, hoppas! Kanske blir det lite popcorn också. Och en öl. Eller två! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *