Halv två.

Ganska nyss hemkommen från en lång arbetsdag på min före detta arbetsplats, där Johan och jag har uppgraderat dataystemet under kvällen och natten. Gick och lade mig direkt när jag kom hem vid 01.00 men jag kunde inte sova så nu sitter jag här med två mackor och stirrar på min skärm.

Uppgraderingen flöt annars på hyfsat och vi har inte stött på några större patruller. Själv fastnade jag lite i problematiken med hur Microsoft Office hanterar utskrifter med fackhantering mot Windows-skrivare. En förändrad utskriftsteknik som kan kräva ganska mycket anpassning, och som skiljer sig från kund till kund. Därtill så dök det upp ett knepigt scenario där ett antal spärrade ordrar i systemet genererade inköpsunderlag – något som vi aldrig har varit med om förut. Tog lite tid att reda ut det – och då är vi inte i mål med det ännu.

Annars har det mest varit utskrifter och anpassningar som vi fått lägga tid på. Men det mesta lär funka när kunden drar igång klockan 07.00 i morgon bitti. Så nu ska jag svepa ett glas mjölk och sen blir det sängen. Natti!

Publicerat den
Kategoriserat som Jobb

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *