I skåne ett par dagar.

God kväll vänner!

Sitter här på ett hotellrum på hotell Åsljungagården utanför skånska Örkelljunga. Jag är här i jobb under några dagar. Hade ingen som helst lust att åka ner i morse, när jag vaknade vid 05.10. Mådde illa och kände mig lika illa till mods men efter att stannat till vid McDonald’s i Mellbystrand vid pass 07.05, tagit en kaffe och sträckt på benen så insåg jag att det var lika bra att köra på som planerat!

Har varit lite rörigt på jobbet de senaste dagarna vilket har gjort att man inte känns sig i balans alls. Tyvärr. Vi får se hur det går med det…

I övrigt kan jag meddela att Pizzeria Corner i Örkelljunga har grymt goda pizzor (de har över 130 stycken att välja bland). Stannade till där på vägen till hotellet ikväll och köpte med mig en vanlig Capricciosa till hotellrummet. Riktigt gott! Fast det är svårt att äta pizzasallad utan bestick, upptäckte jag.

4 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *