Kram från Kramfors!

God kväll! Äntligen tillbaks online efter en lååång kväll utan internetanslutning. Sitter här på ett hotellrum på Hotell Kramm i Kramfors i södra norrland och blickar ut över ett snötäckt landskap. Vackert! Åkte förbi Höga Kusten-bron på vägen upp från flygplatsen i Sundsvall. En vacker bro och ett av Sveriges högsta byggnadsverk med Golden Gate-bron som förlaga.

Höga Kusten-bron
Höga Kusten-bron

Jag är på plats här uppe för att utbilda en kund under veckan. Flög upp till Sundsvall igår vid lunch och tog en hyrbil rakt upp i ingenstans, och så hamnade jag här – i Kramfors. Kramfors by night är för övrigt – dött! Dock har de riktigt gott käk på hotellet så ikväll har jag ätit en gulaschgryta med ris och grönsaker. Och en Mariestads till.

Tänkte slänga mig i sängen, käka lite Pommes Pinnes och kolla med ett halvt öga på The 40 Year Old Virgin som går på TV6 klockan 21. Man brukar få sig ett par garv i alla fall…

Hörs i morgon igen, om ingen klåpare släpper ett 5-tons betongblock på fiberkabeln, precis som igår… 🙂

Morsning!

4 kommentarer

 1. Jag ar glad att titta pa och lesa dina texten.Sverige och speciellt detta omradet ar for mig mycket specjal.Jag bodde har i tio ar.Jag alskar det har stallet och manniskorna som bor har.Jag tror aven att jag nagonsin skulle kuna aka ditt.Tack vare de mojligheter och en sadan person som du kan jag ga tillbaka till den alskade plats! Puss och kramm! Beata.

  1. Hej Beata!
   Trevligt att jag kunde glädja dig med mitt enkla inlägg.

   Skall faktiskt resa tillbaks till Kramfors om någon månad. Ska upp och jobba där. Fin natur och trevliga människor!

   Ha det bra!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *