Paradox Smokehead.

Paradox Smokehead

Jag var på bolaget igår i stan och köpte lite blandade ölsorter, bland annat en som verkade synnerligen intressant. Paradox Smokehead heter den och är en stout som lagrats på whiskyfat. Varje leverans av den här ölen är speciell då de lagras på olika fat från kända whiskysorter som bland andra Glen Moray, Bowmore och Ardbeg. Det betyder alltså att det är en rökig öl vi talar om. Whiskyröken är påtaglig. Dessutom håller ölen en alkoholhalt på 10%.

En riktigt god stout med en lite speciell smak. Perfekt för dig som både avnjuter en rökig whisky och gillar mörk öl. Prova den!

4 kommentarer

  1. Testa den Roffe. Den är kanon! MEN… Den finns bara tillfälligt på bolaget, i alla fall i Knalleland efter vad jag kunde se.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *