Senast sedda: Låt Den Rätte Komma In.

Låt den rätte komma inIgår såg vi den svenska vampyrrullen Låt Den Rätte Komma In. Filmen har fått fina recensioner och tagit emot 40 utmärkelser. Jag hade grymt höga förhoppningar på den här rullen och den levde faktiskt upp till dem. En riktigt bra film som utspelar sig i en svensk förort en kall vinter i slutet av 70-talet. Den handlar om 12-årige Oskar som blir mobbad av sina skolkamrater. Han bor med sin mamma i förorten och en kväll träffar han den jämnåriga flickan Eli. En märklig flicka. Eli är inte som andra flickor. Hon är vampyr!

Riktigt bra film. Snyggt filmad och storyn övertygar hela vägen. Ljudet är riktigt bra och hjälper till att höja stämningen i denna kusliga svenska skräckfilm! Se den!!

Låt den rätte komma in. Betyg: 4/5.

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *