Veckans teknikköp.

Kensington LiquidAUX

Var inne på Apple Store idag och beställde en ny adapter till min iPhone 3G, att använda i min SAAB 9-3, för att koppla in nallen till stereon. Hittade en produkt som heter Kensington LiquidAUX, som plockar ut ljudet ur iPhone-kontakten på undersidan, samtidigt som den laddar telefonen. Inkluderat är också en fjärrkontroll som man kan sätta på ratten. Smidigt!

Får hoppas att det funkar nu, och att jag inte får samma problem som jag fick tidigare.

4 kommentarer

 1. Hur lång är aux-kabeln?

  Jag vet inte om alla aux-ingångar sitter på samma ställe i alla saab 9-3 men min sitter mellan förarstolarna och där finns oxå laddningsmöjligheter men jag skulle gärna vilja ha iphone framme vid ratten så att jag lätt kan svara osv. frågan är därför hur lång själva aux-kabeln är för att se om den kan nå fram till ratten.

 2. Hej Åsa!
  Jag tror att kabeln mellan adaptern i cigguttaget och själva iPhonen är cirka 50 centimeter. Jag är inte helt säker för jag har inte mätt den, men jag har min placerad vid ratten också. Dock sitter cigguttag och AUX-ingång vid radion, nere till höger på frontpanelen. Kabeln från adaptern till AUX-ingången är väl cirka 20cm men det ingår en förlängningskabel också, på 120cm. Läs mer på http://store.apple.com/se/product/TR824LL/A?fnode=MTY1NDA0Mw&mco=MjI2NTM2NQ

  1. Hej Pontus!
   Jag har köpt den på svenska Apple Store. Modellen verkar inte finnas kvar hos Apple nu men du hittar den säkert någon annanstans.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *