Hur ställer sig Bredbandsbolaget till IPRED-lagstifningen?

Drog just iväg ett mail till min bredbandsleverantör, Bredbandsbolaget, för att få svar på hur de tänker förhålla sig till IPRED-lagen som ju trädde ikraft den 1/4. Hittills har bara en handfull operatörer, med Bahnhof i spetsen, valt möjligheten att inte spara loggar över vad användarna gör på deras linor, allt för att göra IPRED-lagstiftningen än mer tandlös. Senast i gänget av operatörer som lyssnar på oss användare var lite överraskande Tele2, som meddelade detta idag. Kul!

Nu hoppas vi att även andra operatörer hänger på trenden. Annars lär vi se att många väljer någon av de ovannämnda operatörerna istället. Det är min gissning.

Ni som har en operatör som ännu inte tagit ställning mot IPRED, se till att skicka ett mail till dem och kräv svar!!

Läs mer om Tele2 och IPRED:

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *