I väntan på en välbehövlig helg.

Äntligen hemma igen efter en lång dag i Helsingborg. Åkte ner tidigt, tidigt i morse och har kört utbildning för en kund där nere. Riktigt trevligt ställe. Trevliga bekantskaper och en minst lika trevlig miljö. Men det blir långa dagar och det var verkligen skönt att få landa hemma igen. Bredde en knäckebrödshalva (ni vet en sån där stor rund kaka med hål i mitten), lade ost och gurka på och bara satt ner och andades ut lite. Skönt!

Nu sitter jag här med ett glas rött vin och tänkte lira lite LOTRO innan sängdags. Men i morgon är det tack och lov fredag och sen är det helg! Blir en bastu och öl i morgon kväll, och sen är man i form igen! 🙂

2 kommentarer

  1. Kim, broder. Du är synnerligen välkommen om du har vägarna förbi Göteborg (bara 6 mil ifrån). Jag bjuder på ett par bärs och grillat! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *