Sköna söndag!

Vaknade i gäststugan hemma hos Jonte i morse. Det blev lite fest där igår. Vi grillade fläskfilé och drack gott in på småtimmarna och sedan kollapsade vi i gästhuset. Skönt!

Vaknade vid 07.00 och insåg att både hund och flickvän fortfarande sov som små grisar så jag somnade om en stund och vaknade vid 08.00 istället. Gick ut och kissade hunden och sedan fick hon mat. Vidare på en lite längre promenad och när vi kom tillbaks så hade herrskapet inne i huset vaknat också, så det var dags för ytterligare en rejäl promenad i skog och mark. Mysigt! Sen blev det brunch. Det bjöds på omelett, sallad och mackor. Riktigt gott!

Efter att ha sagt hej svejs till våra vänner så drog vi till Borås. Lönen kom ju i fredags så det fanns ju några tusenlappar att bränna! 🙂

Som brukligt gick jag in på Jack & Jones och köpte ett par jeans som jag blev nöjd med. Fick även med mig en tröja. Alltid kul med lite nytt. Köpte DVD-boxen med Kvarteret Skatan och så bjöd Lin på thaikäk från Young Thai (som vanligt) En riktigt skön söndag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *