Söndag och jobb.

Lördagkväll! Normalt är detta är riktigt skön kväll men inte ikväll. Känner mig mest stressad. Ska flyga till Sundsvall i morgon vid lunchtid för att driftstarta en kund utanför Kramfors på måndag morgon. Känns sådär motiverat att behöva lägga en söndag på att resa.

När jag flyg dit i måndags så var det nån brud på Landvetter som skulle igenom säkerhetkontrollen med 6-7 flaskor parfym i handbagaget. Idiot. Vakterna sög ju in henna såklart och där fick hon stå, blond som hon var, och försöka förklara vart hon hade lagt sin hjärna någonstans. Det var ju bara kört för henne att försöka snacka sig ur den situationen. Stod och glodde en sväng på henne och fånlog. Man undrar ju på allvar om hon har legat under en sten sedan 11’e september-attackerna. Pucko!

Så hon fick lomma iväg och checka in prylarna. HA! Så, nu känns det lite bättre.

Aah just det ja, dagens låt  borde väl bli Hotta brudar med Magnus Uggla. Älskar hur min namne driver med alla! 😉

Publicerat den
Kategoriserat som Jobb

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *