Spotify släpper utvecklingsverktyg.

Läste på IDG nu ikväll att svenska musiktjänsten Spotify (som jag för övrigt diggar stenhårt) nu presenterar ett utvecklingsverktyg under namnet Libspotify, med vilket tredjepartsutvecklare kan strömma Spotifys musik via egna programvaror och klienter. Ett steg i helt rätt riktning, tycker jag – för att göra Spotify ännu mer populärt och tillgängligt för alla.

Dock meddelar man från Spotifys håll att de lösningar som skapas av tredjepart kommer bara att kunna användas av betalande användare av själva Spotify-tjänsten.

Har DU några bra tips på lösningar som gör Spotify till en ännu bättre tjänst? Kommentera gärna!!

2 kommentarer

  1. Spotify för mobiltelefoner med win OS5, Symbian, och liknande. Borde inte vara så svårt att fixa och skulle innebära att dagarna av att tanka över minnet fullt med mp3-musik är över!

  2. Tjena Jonas!

    Japp, visst vore det kanonfint!? Dessutom kan jag lätt se att min iPhone streama Spotify-musik till min bilstereo när jag ligger ute på vägarna! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *