Tankar från Arlanda.

Sitter här på Arlanda och väntar på nästa flyg mot Göteborg, som skall avgå klockan 19.10. Ska bli riktigt skönt att få komma hem igen!

Telia har en Homerun WiFi-zon där jag sitter och eftersom jag har en iPhone 3G med fastprisabonnemang på internetsurfning så har jag också gratis uppkoppling till det trådlösa nätet, även med min PC. Sånt gillar vi! 🙂

Så just nu sitter jag här och trixar lite med bloggen och lyssnar på Spotify. Tänkte försöka skapa en bättre hantering för mina fotoblogg-inlägg som i dagsläget trillar in på Flickr. Inte världens snabbaste sida direkt, dessutom tappar man ju formateringen från resten av bloggen. Så jag har sprungit på en WordPress-plugin som heter Sidebar Photoblog, och som verkar kunna klara biffen. Får kika vidare på detta under påskhelgen.

I övrigt har jag hunnit med att klämma ett Friscomål på MAX här på Arlanda – världens tredje bästa flygplatsrestaurang, efter Gordon Ramsay Plane Food på Heathrow och Bonfire i Portland. Hyfsat betyg får man väl säga. Har dessutom läst dagens Aftonblad åtskilliga gånger och bara relaxat, bakåtlutad tittandes på folk.

Men nu drar det väl snart ihop sig att gå mot gaten. De lär väl börja släppa på folk snart. Göteborg, here we come!! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *