Veckans teknikköp.

Samsung 2433BW

Fick äntligen tummen ur och åkte iväg till Media Markt efter jobbet idag och köpte en ny bildskärm till gaming-datorn här hemma. Efter noga övervägande och velande fram och tillbaks så hamnade valet till slut på en Samsung 2433BW. En 24″ plattskärm i 16:10-format med en upplösning på 1920×1200. Har testat den några timmar i spel och jag gillar vad jag ser. Färgåtergivningen är riktigt bra och ljuset är också bra. Den blöder inte igenom speciellt mycket, kanske lite ute i kanterna på helt svarta ytor. Men man får ju vad man betalar för. 2890 spänn känns ändå riktigt prisvärt för denna skärm!

4 kommentarer

  1. OK, jag får väl erkänna då att den är bra och snygg 🙂 Men nu behöver du inte mer saker eller… 😉 Kram Tussis!

  2. Japp, jag är väldigt nöjd ännu så länge! Helt rätt storlek att ha framför fejset när man sitter och jobbar (läs: spelar)! 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *