Windows 7 och Sverigeturné.

Windows 7 Ultimate

Sitter här hemma på kontoret och installerar Lord of the Rings Online på min bärbara jobbdator, samtidigt som jag myser med ett glas vitt och lyssnar på Paralyzer med Finger Eleven på Spotify på min andra rigg.

Har lattjat runt en del i Windows 7 Ultimate den senaste veckan, eftersom jag föll för frestelsen att installera det på jobbdatorn. Ett smart val så här långt, för det har varit en riktigt trevlig bekantskap. Kvickare än Vista känns det också, även om det finns en del små kosmetiska buggar kvar för Microsoft att lösa.

Borde egentligen packa en liten resväska. Ska bila ner till Malmö i morgon bitti, för att hålla en kunddemo där. Sen vidare till Stockholm i morgon kväll och ytterligare två demos på onsdag. Sen hem igen. Blir en nätt resa på cirka 140 mil på två dagar. Gäller att ha bra musik i bilen då, eller någon att prata med. Jag har båda.

Nä, dags för ett glas vin till tror jag (eller kanske en öl). Och nya drivers för grafikkortet på Windows 7, för LOTRO startade inte ens, märkte jag precis. Nu har jag inget att lira när jag landar på Scandic i kungens kurva i morgon kväll. Lyckat!? NOT!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *