Baksidan med en renovering.

Vi hade ju hemma en container i helgen som jag fyllde med brännbart bråte som blivit över efter ombyggnationen i källaren. Idag var det hämtning av den och jag bävar inför fakturan som komma skall. Har en aning om att det är ett antal ton skräp som skall betalas.

Fick också hem en ny container idag – till all jord, lera, sten och betong som vi bilat upp ur källargolvet när vi bytte avloppen nu i vintras. Tungt att köra skottkärra efter skottkärra och tippa i containern. Har nog kört 10-12 kärror idag, sen lade jag ner verksamheten och gick in och tog en öl istället. Sten och jord är tungt, och idag är det måndag. Ingen bra kombination. Jag får helt enkelt ta nya tag i morgon kväll… Om det inte regnar! 😉

3 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *