Bastu och bärs!

Ah, äntligen fredag igen. Välförtjänt som vanligt! 🙂

Drog lite tidigare från jobbet idag. Som tur var så varnade min kollega Dan (ja, det är Dan) för att en buss hade börjat brinna på riksväg 40 – den väg jag alltid åker till och från jobbet. Så för att undvika en avstängd motorväg med milslånga köer så drog jag söderut mot Kållered och körde Lindomevägen hem. Funkade!

Väl hemma tog vi oss en öl, varsin ölkorv och satte oss i bastun en halvtimme. Riktigt skönt. Man blir sådär avslappnad och jobbet liksom bara rinner av… Otroligt välgörande!

Nu tänkte jag lira lite LOTRO innan det är dags för käk. Det blir tacos med ytterligare ett par kalla bärs idag. Kanske någon film från DVD-samlingen, speciellt som digitaltv-boxen fortfarande är trasig…

Publicerat den
Kategoriserat som Jobb

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *