Bror duktig!

Idag har vi varit duktiga må ni tro.

Steg upp vid 10-tiden (okej, sent men ändå). Åkte till affären och köpte färsk baguette, kräftröra och parmaskinka och gjorde härligt frasiga frukostmackor med kokt ägg och fil. Sen var det dags att hoppa i arbetsbyxorna. Gick ut och tvättade både Saaben och Pontiacen. Sen fika med Bill på altanen. Vidare dammsög och dammade jag bägge bilarna invändigt. Blev kanonfint!
Sen kantklippning med trimmern och fika med grannarna i trädgården. Klippte gräset och rensade lite ogräs. Sågade ner ett gammalt träd, grävde upp rötterna och sådde nytt gräs. Fixade middagen och gick ut med hunden. Och nu sitter jag här… Trött!

Tänkte inte lyfta ett finger till idag. Jo, möjligen för att hämta en bärs – eller två.

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *