Grillkväll igår och lite seg idag.

Jaha, då var det 1’a maj. Och fredag dessutom! Skönt att få lite extra lång helg.

Mina kollegor Johan, Jocke och Dan (ja, det är Dan) var hemma på lite bastu, grill och bärs igår. Vi grillade honungsmarinerad kycklingfilé med klyftpotatis, skogschampinjoner och en kall basilikasås. Riktigt riktigt gott! Sen blev det cheesecake med hallon- och limesås. Också smarrigt!

Jobbsnack blandades med nonsens och vi hann med att lira både Wii Sports och Lips på 360’n. Sen avslutade vi den blöta (och sena) kvällen med att söka på Peter Apelgren på Youtube. Den mannen är kung, så är det bara!

Vaknade vid 07.30 i morse (4½ timme sömn, någon?) och gick en långpromenad med hunden. Sen började jag städa undan gårdagen. Burkar, glas och flaskor i mängder. Sen en god frukost på altanen med nygräddat bröd och apelsinjuice. Fan va gött!

Annars blir det nog ganska lugnt idag. Blir nog lite datorspel och sen en pizza till kvällen. Borde verkligen ta tag i sorteringen av allt byggavfall som ligger utanför. Fick hem en container för detta igår, men jag ska inte skeppa iväg den förrän på måndag så jag säger som Lotto-Åke; ”- jag har ju hela helgen på mig!” 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *