Lördagskväll.

Vi har precis ätit räkor, färsk frasig baguette, aioli, sallad och vitt vin till middag. Riktigt gott. Känns sådär halvlyxigt att sitta och pilla med. Ute skiner solen och trots att klockan är över sju denna ljuvliga majkväll så är det fortfarande varmare ute än inne.

Annars har dagen varit rätt skön. Jag drog iväg på några ärenden. Köpte en låda Pripps Blå Pure och några flaskor vin på bolaget och shoppade 2 stycken Rip Curl t-shirts på en outlet. Riktigt snygga by the way.

Tanken var väl egentligen att vi skulle åkt till Kungsbacka och shoppat men så blev det inte. Vi får styra upp detta en annan helg istället. Skulle egentligen ha klippt gräset idag också, men orkade inte det när vi väl kom hem så det får växa tills i morgon. Däremot fick jag tid hos frisören och har nu snaggat mig inför sommaren. Skönt med lite kortare hår! Det var gräsligt långt nu, så det behövdes.

Ska ta och tvätta bilen i morgon också. Orkar jag så kanske den får sig en vaxning också, men jag lovar inget!

2 kommentarer

  1. Det är obeskrivligt skönt med snaggat hår på sommaren. Kom på det sommaren 2007 efter att ha svettats som en hund tidigare år :).

    Här i Etuna så brände solen på ordentligt. Satt med en iskall heineken på balkongen och njöt bra länge. Hoppas att du hade sol med annars är det rent ut sagt förjävligt. God afton!

  2. Tjena Marcus!
    Jaså, du bor i Eskilstuna? Var där och jobbade för ett par veckor sen. Verkar vara en ganska trevlig stad. En Heineken på balkongen i kvällssolen låter ju inte direkt fel, det heller!
    Samma fina väder drabbade även oss igår. Jag ska inte direkt påstå att vi klagade! 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *