Malmö stad in i Second Life.

Second Life

Dagens mest idiotiska sätt att bränna 1 miljon kronor står staden Malmö för – LÄTT!

Läste nämligen på IDG att Malmö stad i början av 2008 hade blivit beviljat EU-bidrag på 800 000 kronor för att etablera sig i den virtuella världen Second Life, som det surrades om ganska mycket vid den tiden. Minns att svenska ambassaden var representerad i spelet till exempel, och Malmö ville  väl inte vara sämre än att också finnas som virtuell plats.

I vilket fall så öppnar nu Malmö stad portarna till sin virtuella motsvarighet i Second Life. Så dags nu… Hypen kring spelet har lagt sig för länge länge sedan och det har aldrig ens varit speciellt stort i Sverige. Så nej, Malmö. Detta är inte ett bra sätt att spendera EU-bidrag och skattemedel.

Stackars Malmö stad. Det kommer att bli ensamt för dem i Second Life… 🙂

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *