Se filmen The Hunt for Gollum!

The Hunt for Gollum

Sagan om Ringen-triologin känner väl de flesta till, och lika många är vi som har sett trioligion filmatiserad av Peter Jackson.

Men vad färre kanske känner till är en sprillans ny kortfilm vid namn The Hunt for Gollum. Den är gjord av fans till böckerna och filmerna, men är samtidigt en väldigt välgjord ”independence-film”. Drygt 160 personer har engagerat sig i filmen och den utspelar sig strax innan och parallellt med den första filmen. Det fina med The Hunt for Gollum är att den känns riktigt proffsigt gjord – inte som många andra amatörfilmade verk av detta slag. Dessutom bjuds vi en behind the scenes-film som visar hur man digitalt förbättrat scener, hur smink och kostymering gjorts möjlig och hur mycket kraft man lagt ner på stridsscener och stämningsfull musik.

Så ta och surfa över till The Hunt for Gollum.com och titta på filmen i HD-upplösning. Den är drygt 40 minuter lång. Vrid upp volymen, luta dig tillbaks och njut av ett vackert hantverk av trogna Tolkien-fans och entusiaster!

Men först, ta och kolla in trailern här nedan.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3Ika1A5xrCU[/youtube]

3 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *