GSI – Gruppen för särskilda insatser.

Johan Falk i Gruppen för särskilda insatser
Jakob Eklund som Johan Falk

Innan månaden är slut så har den fjärde filmen om polismannen Johan Falk biopremiär. GSI – Gruppen för särskilda insatser heter filmen och är den första i en serie av sex nya filmer. Den bygger vidare på föregångarna Nolltolerans, Livvakterna och Den tredje vågen. Medverkar gör som vanligt Jakob Eklund och Marie Richardson men vi får även stifta bekantskap med en insatsledare, gestaltad av ingen mindre än Mikael Tornving.

Filmen utspelar sig i Göteborg där kriminella gäng har tagit över. Organiserad brottslighet och värdetransportrån är den vardag som Johan Falk och hans kollegor tvingas kämpa emot. Se hur det går den 26’e juni. Då är det nämligen premiär. Fram tills dess får vi nöja oss med en trailer. Håll till godo.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZqdSVj7A3Zo[/youtube]

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *