Jonasson nu på Twitter.

TwitterJapp, Jonasson har skaffat Twitter – ännu ett grymt onödigt sätt att hålla er bloggläsare uppdaterade med irrelvant information om vad jag gör för stunden. Jag menar, vem fan är intresserad av om jag sitter och bajsar eller dricker en bärs på altanen? Ingen! Jo förresten, säkert någon. Det finns många knepiga människor… 😉

”Tweets” som inläggen på Twitter kallas, är små korta inlägg i mikroblogg-format. Max 140 tecken får användas och frågas som skall besvaras med en Tweet är ”Vad gör du?” Flummigt va!?

Vi får se hur länge jag orkar hålla på med detta, men får jag bara några followers så håller det mig nog aktiv säkert 3-4 dagar. Jag har ju i alla fall skaffat TweetDeck till min iPhone så att jag alltid kan smäcka iväg ett inlägg. No more excuses for me alltså!

För att göra det hela ännu mer hypat och coolt så har jag varit hygglig nog och lagt till mitt Twitter-feed här på sidan, här till höger.

Men du som är nörd-twittrare besöker givetvis min Twittersida på http://www.twitter.com/magnusjonasson/

Glöm aldrig det! Eller jo, gör det.

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *